Aanmelden voor de training

t/m maandag 6 juni 2o2200
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

#MINDFULMOSLIMMAMAVoelt het opvoeden van je kinderen als een strijd? Een strijd waarin jij jezelf continu moet overschreeuwen. Heb je het gevoel dat je kinderen je continu tegenwerken? Voel jij je gefrustreerd en heb jij de angst dat je aan het falen bent als ouder? Heb je zorgen over wat deze voortdurende strijd voor impact zal hebben op je kinderen later?  Zit jij ook in de avond op de bank te overpeinzen over je handelen naar je kinderen en hoe je het de volgende dag anders gaat aanpakken? Je bent niet alleen! 


De 1000 + ouders die ik heb mogen trainen liepen tegen dezelfde problemen aan die jij op dit moment ervaart. Zij hebben nu dankzij de training #mindfulmoslimmama veel meer vertrouwen en rust in hun rol als ouder. Wil jij dit ook ervaren? 


Doe dan mee met mijn populaire instagram training.  Al meer dan 1000 tevreden deelnemers zijn je voor geweest. Lees de ervaringen hieronder!


START:  aanmelden kan tot 6 juni daarna sluit de training

INVESTERING : € 149,- incl. BTW

EEN korte impressie van de training!

Bekijk de video!

BONUS

Tijdens deze editie van mindful moslim mama

Gratis toegang tot mijn Masterclass 

HELP! mijn kind is overprikkeld


t.w.v € 99,- 


Is jouw kind vaak overprikkeld  boos, angstig of verdrietig? Kan het hierin blijven hangen en is het lastig om je kind hieruit te krijgen? Omgaan met emoties is een belangrijk onderdeel van emotionele intelligentie. Het is iets wat kinderen moeten leren. In deze masterclass leer je hoe je jouw kind kan helpen omgaan met zijn emoties.


Ook deel ik tips en oefeningen die je zullen helpen de emotionele intelligentie bij je kind te bevorderen. Help je kind inzicht te krijgen in zijn binnenwereld en emoties, schrijf je snel in! 

ervaringen deelnemers #mindfulmoslimmmama

'Kennis is pas kennis, als het voor transformatie zorgt'.

Fatima is een professional die niet alleen doet aan diepgaande kennis overdracht, maar zij heeft de training zo opgebouwd dat je de opgedane kennis meteen kan toepassen in je eigen leven.

Deelnemer

Mindful Moslim Mama

'Review single and no kids!'

De bottom-line van deze training is dat verandering bij jezelf begint. De training is een must voor iedereen! Inhoudelijk is het goud waard. Het is de perfecte balans tussen kennis, theorie en praktische oefeningen om inzicht te krijgen in je eigen handelen.

Deelnemer

Mindful Moslim Mama

'Een mooie reis om zelfkennis op te doen!'

Deze training heeft voor mij de puzzelstukjes op hun plek gezet. Het heeft me antwoorden gegeven. Het was met momenten pittig en confronterend vooral de innerlijke kind meditatie. Verder heb ik op religieus vlak inzichten opgedaan en vraag nu veel meer aan Allah. 

Deelnemer

Mindful Moslim Mama

'Mijn complimenten over je stijl, de laagdrempeligheid en je eigen kwetsbaarheid'. 
Ik weet niet precies wat mij triggert, maar je komt zo ontzettend binnen bij mij Subhana'Allah. Ik voel gewoon een verandering gaande sinds ik je ken. En er komt steeds meer naar de oppervlakte, er zijn al positieve veranderingen zichtbaar en elke dag komt er weer wat bij. 

Deelnemer

Mindful Moslim Mama

Wat krijg je er allemaal bij?

ONLINE VIDEO MODULES

DE TRAINING IS VOLLEDIG IN EIGEN TEMPO TE VOLGEN VIA INSTAGRAM OF MIJN E-LEARNING PLATFORM 'HEALING RITUALS ACADEMY', ALLE VIDEOS EN VISUALISATIE OEFENINGEN ZIJN 20 WEKEN BESCHIKBAAR.


IN TOTAAL ZIJN ER 4 MODULES: 

MINDSET

BEWUSTWORDING 

PATRONEN DOORBREKEN

GRENZEN STELLEN


MEDITATIE OEFENINGEN

ER ZIJN VISUALISATIE EN ADEMHALINGSOEFENINGEN  DIE JE HELPEN OM VERDER TOT JE KERN TE KOMEN EN DE RUST TE HERVINDEN IN JEZELF


INNERLIJKE KIND 

3 MINUTEN ADEMRUIMTE

OMARM JE EMOTIES

VEILIGE CIRKEL

weRKBOEK

VERDER KRIJG JE EEN WERKBOEK MET VRAGEN DIE JE ZULLEN HELPEN JEZELF BETER TE BEGRIJPEN

live q&a SESSIES

ER ZIJN 2 LIVE Q&A SESSIES VIA ZOOM WAARIN  VOLDOENDE MOGELIJKHEID IS OM VRAGEN TE STELLEN.


BONUS:

JE KRIJGT TOEGANG TOT MIJN MASTERCLASS HELP! MIJN KIND IS OVERPRIKKELD T.W.V € 99,-

Waar gaan de modules over?

Module 1: Mindset

Waar sta je nu en waar wil je naar toe. In deze module richt ik me vooral op je mindset. Ik bespreek het verschil tussen overvloed en schaarste denken en ook ik ga in op het belang van dankbaarheid en intentie. Ook leg ik uit wat het belang is van bewust ouderschap. Bewust ouderschap betekent het bewust zijn van je eigen negatieve patronen, simpel weg omdat  kinderen niet doen wat  jij zegt maar juist spiegelen wat jij ze laat  zien.

MODULE 2: Bewustwording

Connectie met je kind door het vergroten van je zelfinzicht.  In deze module leer ik je hoe je meer kan 'zijn' in het hier en nu en leg ik je het verschil uit tussen de automatische piloot vs bewustzijn. Deze module is de kern van de training, het draait hier vooral om connectie maken met je innerlijke kind. Mijn 'innerlijke kind visualisatie' zal deze reis naar binnen vergemakkelijken. Verder leer je in deze module bewust te worden van je triggers en hoe deze als leermeesters kunnen dienen.

Module 3: Patronen doorbreken

Van reactief naar responsief. In deze module leer je hoe je triggers herkent en hoe je ruimte creëert tussen trigger en reactie. In deze module draait het om verandering realiseren. Je krijgt stap voor stap een plan om negatieve patronen te doorbreken. 

Module 4: GRenzen stellen

In deze module leer je het belang van grenzen stellen en bewaken. De 'veilige cirkel' visualisatie oefening zal je hierbij helpen. 

Meditatie oefeningen

In de training krijg je visualisatie en ademhalingsoefeningen die je in het proces van heling zullen helpen dieper tot je kern te komen.


- Innerlijke Kind 

- Omarm je emoties 

- 3 minuten ademruimte

- Veilige cirkel 

Bonusvideos 

In de training krijg je naast de 2 LIVE Q&A sessies van 90 minuten, ook toegang tot eerdere LIVE sessies.


BONUS video over de kracht van DUAA en visualisatie 


Gratis toegang tot de online masterclass: Help! mijn kind is overprikkeld t.w.v  € 99,-


€179,-
€ 149,-

Ben je klaar voor deze innerlijke reis? 

Gun jezelf de verandering die je wenst in je leven en je gezin. Neem de stap om te starten met helen en wees de verandering die je wilt zien in je kind!


Leuk dat je meedoet! Ik zie je in de training!