ZIT JIJ IN EEN RELATIE OF BEN JE OP ZOEK NAAR EEN PARTNER?

EN VRAAG JIJ JE SOMS AF WAAROM JIJ ALTIJD DEGENE BENT DIE ALLES GEEFT IN RELATIES?

WAAROM JIJ ALTIJD BEZIG bent MET DE ANDER NAJAGEN? EN DIT VAAK NIET WEDERZIJDS IS? 

 

OF VRAAG JIJ JE SOMS AF WAAROM JE JUIST DE BEHOEFTE HEBT OM TE VLUCHTEN, ZODRA IEMAND TE DICHTBIJ KOMT? OF dat jij JEZELF AFLSLUIT ZODRA ER een CONFLICT IS?

 

ALS JIJ JEZELF BETER WILT BEGRIJPEN EN WILT LEREN HOE JIJ JE WEER VEILIG EN STABIEL KUNT VOELEN IN RELATIES, DAN IS DEZE TRAINING VOOr jou!AaNmelden voor deze training is vanaf nu mogelijk!


Je krijgt gelijk toegang tot de online video modules


AANMELDEN KAN TOT zondag  4 december 2022


De eerste live Q&A sessie valt op maandag 5 december 20.30-22.00


00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

herken jij jezelf in het volgende:

  • Ik voel me aangetrokken tot personen die emotioneel niet beschikbaar zijn. Ik ben altijd degene die wilt werken aan de relatie.

 

  • Ik ben continu bezig met mijn partner: ik bel, stuur WhatsApp-berichtjes of vraag om aandacht. Daarnaast voel ik me vaak opgejaagd en angstig als ik geen reactie krijg.

 

  • Ik heb het gevoel dat mijn partner zich voortdurend terugtrekt of afsluit. Wij lossen onze conflicten nooit op, omdat de ander altijd wegloopt. Ik kan mij hierdoor wanhopig en hulpeloos voelen. 

 

  • Wanneer ik iemand leuk begin te vinden, voel ik me emotioneel labiel. Ik wissel continu tussen behoefte aan connectie en het willen vluchten uit angst. 

 

  • Ik vlucht voor de liefde en connectie. Daarom weet ik niet of het mijn intuïtie is (niet de juiste persoon) of omdat ik bang ben om mij kwetsbaar op te stellen.

 

  • Ik heb constant het gevoel dat mijn partner mij zal verlaten en ik heb het gevoel dat ik meer van mijn partner houd dan andersom. Mijn partner doet afstandelijk en ik ben bang dat ik in de steek word gelaten. 

 

  • Ik voel me vaak overweldigd en benauwd in aanwezigheid van mijn partner, alsof het nooit genoeg is. Ik moet altijd aanwezig zijn, ik heb het gevoel dat ik geen ruimte heb om mij zelf te zijn. 

iK BEN ZO BLIJ DAT IK MIJN SCHEIDING NIET HEB DOORGEZET!

Ik wil als eerst Allah swt bedanken dat hij jou in ons leven heeft gebracht. En ik wil jou bedanken dat jij de sabab bent dat ik de scheiding niet door heb gezet, dat ik mezelf en mijn man opnieuw aan het leren kennen ben, dat ik probeer om niet onze trauma's over te dragen aan mijn kinderen. Dat ik nu met compassie/rahma naar mijn man, ouders en iedereen om heen kijk, maar vooral ook naar mezelf. Door jouw training kreeg ik meer inzicht in mezelf en in de relatie tussen mijn man, ouders, vrienden en kinderen. Ik leer iedere dag steeds meer. Ik wil je bedanken dat je altijd klaar stond voor ons op het moment dat het even niet goed ging en dat je ons op dat moment precies wist te vertellen waar het vandaan kwam en hoe we oude ongezonde gewoontes konden vervangen door nieuwe gezonde gewoontes.
€ 299,-
€ 245,-

In mijn 10 jaar ervaring als relatietherapeut is het mij opgevallen dat men niet voldoende bewust is van de impact en invloed van opvoeding en trauma's in liefdesrelaties. Opmerkelijk is dat in een conflict beide partners onbewust ‘oude wonden’ op elkaar projecteren en reageren vanuit diepe, onvervulde behoeften. Het herkennen van de trauma's en patronen van je partner is helaas nog vaak een onbekende en onbesproken thema. Deze onvervulde behoeften en trauma's kennen, erkennen en helen zijn van essentieel belang voor de opbouw van veilige en stabiele relatie. 

 

Misschien voelt het, op dit moment, nog onmogelijk voor jou. Maar het is absoluut te bereiken. Het betekent echter wel hard werken; het bewust willen veranderen van een oud verhaal, vastgeroeste patronen en dynamieken en het dragen van je persoonlijke verantwoordelijkheid.

 

Wat neem jij mee in je relatie? Welke bagage draag jij mee vanuit je jeugd? In deze training zal ik je de handvaten geven om stap voor stap verandering te brengen in je angstige of vermijdende patronen. Je zal inzien dat het niet gaat om de vraag ; 'Wat is er mis met mij?'  maar dat het vooral gaat om de vraag 'Wat is mij overkomen, dat ik mezelf op deze manier moet beschermen in mijn relaties?'.  

 

Als kind heb je bepaalde patronen ontwikkeld om jezelf te beschermen en het is tijd om deze los te laten en nieuwe, gezonde patronen aan te leren. Ik zal mijn ervaringen, inzichten en kennis over dit onderwerp met jou delen! 

 

Laten we samen verandering brengen in jouw oude patronen. Ik gun jou de rust en veiligheid die een relatie je kan brengen. Ik zie je graag terug in de training! 


Omdat ik me goed realiseer dat de informatie  die ik in de training deel overweldigend en confronterend kan zijn, is er elke eerste maandag van de maand, 4 maanden lang, een LIVE sessie waar je al je vraagstukken kunt delen. 

BEN JIJ JE ANGSTIGE OF VERMIJDENDE PATRONEN ZAT!


WIl jij meer inzicht in je gedrag en relaties?


BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM JE VERANTWOORDELIJKHEID TE NEMEN!

Lees hier de ervaringen van andere deelnemers

..ik besloot de scheiding aan te vragen!
..  Een jaar geleden zat mijn relatie met mijn man in zwaar weer. Gevoelsmatig dacht ik dat ik er alles aan gedaan te hebben en besloot ik de stekker eruit te trekken en de scheiding aan de vragen.. Omdat mijn man niet wilde scheiden heeft hij zich ingeschreven voor deze training. Hij vroeg mij om onze relatie nog een kans te geven door mee te doen aan de training. Met het idee dat wanneer ik na de training alsnog wilde scheiden het dan oké was. Ik begon aan de training met nog steeds het idee dat het 80 á 90 aan mijn man lag. Terwijl ik bezig was viel alles op zijn plek, ik zag in dat het niet alleen aan mijn man lag maar zeker ook aan mijn hechtingstijl. Ik leerde dat ik vermijdend gehecht was en mijn man juist angstig. Het was zowel verhelderend als confronterend, ik kreeg rust in mijn hoofd en ik snapte waarom mijn man mij zo erg kon triggeren. Inmiddels zijn we een jaar verder en hebben wij zoveel stappen gemaakt..
Hanane 
.. Ik snap waarom ik getriggerd werd door mijn vrouw en kinderen!
Deze training heeft voor mij een hele nieuwe wereld omtrent Ik, wie ik ben, mezelf en mij omgeving geopenbaard die ik niet kende. Afgelopen anderhalf jaar was een rollercoaster van de eerste stap naar verandering en dat begon bij bewustwording van waarom ik reageer op een bepaalde manier naar mijn vrouw, kinderen, ouders, broers in mijn sociale en zakelijke omgeving. Ik raad deze training iedereen aan vooral voordat je in een huwelijk stapt, zodat je bewust en gezond in een nieuwe fase van je leven stapt.

Taha 

.. Ik merk veel vooruitgang in mijn communicatie!

..Ik herken mijn patronen sneller en wordt niet meer getriggerd, omdat ik nu snap waar mijn pijn vandaan komt. Ik kan mij eerder terug trekken uit een discussie en met veel rust naar een gesprek te luisteren. Ik luister niet meer vanuit mijn triggers, mijn eigen invulling naar mijn partner, maar juist vanuit compassie en erkenning.
Farah

DOE MEE!

&

LEEr HOE JIJ EEN VEILIGE & LIEFDEVOLLE RELATIE KAN OPBOUWEN?


Nu tijdelijk met kortingscode 'eARLYBIRD22' €199.-

WAT ga je leren?

Module 1: origin story

We gaan het hebben over de invloed van opvoeding, hechting en de 4 verschillende hechtingstijlen en hoe je opvoeding de basis vormt voor elke relatie. Verder ga je leren wat zelfsabotage betekent. Waarom je dit vaak onbewust doet, hoe het ontstaat en hoe je dit patroon doorbreekt.

MODULE 2: veilige hechtingsstijl

In deze module gaan we verdiepend in op de veilige hechtingsstijl. Ik zal je leren hoe deze hechtingsstijl zich ontwikkelt in de jeugd en hoe deze tot uiting komt in je gedrag als volwassene. Deze module is gericht op bewustwording. Na deze module zal je in staat zijn om meer begrip en compassie te hebben voor jezelf en voor je partner.

Module 3: Angstige hechtingsstijl

In deze module gaan we verdiepend in op de angstige hechtingsstijl. Ik zal je leren hoe deze hechtingsstijl zich ontwikkelt in de jeugd en hoe deze tot uiting komt in je gedrag als volwassene. Deze module is gericht op bewustwording; wat maakt dat je de ander najaagt en vooral bezig bent met de behoeften van de ander. Na deze module zal je in staat zijn om meer begrip en compassie te hebben voor jezelf en voor je partner. 

Module 4: Vermijdende hechtingsstijl

In deze module gaan we verdiepend in op de vermijdende hechtingsstijl. Ik zal je leren hoe deze hechtingstijl zich ontwikkelt in de jeugd en hoe deze tot uiting komt in je gedrag als volwassene. Deze module is gericht op bewustwording; wat maakt dat je het moeilijk vind om de ander te vertrouwen en snel de neiging hebt om je af te sluiten. Na deze module zal je in staat zijn om meer begrip en compassie te hebben voor jezelf en voor je partner. 

Module 5: Gedesorganiseerde hechtingsstijl

In deze module gaan we verdiepend in op de gedesorganiseerde hechtingsstijl. Ik zal je leren hoe deze hechtingsstijl zich ontwikkelt in de jeugd en hoe deze tot uiting komt in je gedrag als volwassene. Deze module is gericht op bewustwording: Waarom is er in jouw relaties vaak een 'aantrekken-afstoten' dynamiek? Wat maakt dat je heel graag liefde wil, maar zodra iemand te dichtbij komt, je vooral wilt vluchten? Na deze module zal je in staat zijn om meer begrip en compassie te hebben voor jezelf en voor je partner. 

Module 6: KRACHTEN EN UITDAGINGEN

Je hechtingsstijl heeft niet alleen maar uitdagingen en belemmeringen. In deze module ga ik in op de verschillende krachten van elke hechtingsstijl. Verder krijg je handvaten aangereikt om met de kennis die je hebt opgedaan een veilige en stabiele relatie op te bouwen.

VERDER KRIJG JE OOK PRAKTISCHE TOOLS 

Module 7: veiligheid & emotionele connectie

Tools hoe je met de kennis die je hebt opgedaan een veilige en stabiele relatie kan opbouwen. Verder leer je hoe je op een gezonde manier in je eigen behoeften kan voorzien en hoe je op een adequate manier kan voorzien in de behoefte van je partner. Hoe creëer je een veilige ruimte in je relatie voor je eigen pijn en verleden en voor die van je partner. Je leert verder inzien wat de kracht van kwetsbaarheid is.

MODULE 8: Begrip & COmpassie 

In deze module gaan we het vooral hebben over begrip, erkenning en mildheid naar jezelf en je partner toe. Je kan alleen maar liefde en compassie geven als je dit ook voor jezelf kan voelen. In deze module zit een compassie meditatie oefening.

Module 9: liefdevol grenzen stellen 

Hoe stel jij grenzen? En hoe ga jij om met grenzen van je partner?  In deze module leer je op een gezonde en adequate manier grenzen stellen gebaseerd op jouw hechtingstijl. 

Module 10: AFSLUITING .. AND THEY LIVED HAPPILY EVER AFTER?

In deze afsluitende module gaan we het hebben over de verwachtingen en beeld dat eenieder heeft over relaties en liefde. Hoe realistisch is het beeld van hedendaagse sprookjes en wat betekent “...And they lived happily ever after”  nou in de echte wereld? In deze module leer je verder kijken dan alleen je eigen behoeftes en wederzijds respect, veiligheid, emotionele connectie en innerlijke rust voorop te stellen. 

BONUS: innerlijke kind & Onderdrukte emoties

In deze bonus video's leer je over het innerlijk kind en wat hiermee bedoeld wordt. Verder krijg je inzicht in de mate waarin je hebt geleerd om te gaan met je emoties en wat er gebeurt als je niet hebt geleerd hoe jij je emoties op adequate wijze kan reguleren.

EXTRA: traumabonds en herkennen van 'redflags'

In deze bonusvideo gaan we in op de signalen die je al heel vroeg inzichten kunnen geven in het gedrag van je partner. Wat is de reden dat je deze signalen negeert en hoe kun je bewuster worden van deze 'redflags'. Verder krijg je een vragenlijst met vragen die je aan een 'potentiele' partner kunt stellen om meer inzicht te krijgen in de hechting en invloeden uit de opvoeding. 

Wat krijg je er allemaal bij?

ONLINE VIDEO MODULES

DE TRAINING IS VOLLEDIG IN EIGEN TEMPO TE VOLGEN HET E-LEARNING PLATFORM 'HEALING RITUALS ACADEMY', ALLE VIDEOS ZIJN 6 MAANDEN BESCHIKBAAR.

IN TOTAAL HEB JE DUS 6 MAANDEN TOEGANG TOT DE ONLINE TRAININGonline community

JE ZIT SAMEN MET GELIJKGESTEMDEN IN EEN PRIVATE INSTA COMMUNITY WAARBIJ JE ELKAAR

KUNT MOTIVEREN EN  VAN ELKAARS INZICHTEN KUNT LEREN. 


werkboek & MEDITATIE OEFENINGen

VERDER ONTVANG JE EEN WERKBOEK MET VRAGEN DIE JE HELPEN JEZELF EN JE PARTNER BETER TE BEGRIJPEN.

live COACHINGSESSIES

DE TRAINING BLIJFT 6 MAANDEN ONLINE ER ZIJN VANAF DECEMBER,  4 MAANDEN LANG,  ELKE EERSTE MAANDAG VAN DE MAAND LIVE COACHINGSESSIES WAARIN  VOLDOENDE MOGELIJKHEID IS OM VRAGEN TE STELLEN OF JE PERSOONLIJKE VRAAGSTUK VOOR TE LEGGEN
€299,- nu €249,-